O nama

Hostel Lapidarium je obiteljski hostel koji se nalazi u južnom dijelu Zagreba. U blizini se nalazi najveća sportska dvorana Arena, Zagrebački velesajam, jezera Jarun i Bundek, Hipodrom te golf teren. Autobusna stanica nalazi se 50-tak metara od hostela dok je tramvajska udaljena 200 metara.

Trenutačno raspolažemo sa 7 klimatiziranih soba (24 ležaja) od čega su dvije privatne sobe sa kupaonama. Nalazimo se 5 kilometara od glavnog trga (Trg bana Jelačića), 6 kilometara od autobusnog kolodvora te 4,5 kilometra od glavnog kolodvora (željeznički kolodvor). Javnim prijevozom stiže se na navedene lokacije kroz maksimalno 20 minuta dok se taksijem može doći kroz 10 minuta za okvirnu cijenu od 40,00 kuna.

Nudimo mogućnost organiziranja prijevoza iz zračne luke, izleta na Plitvička jezera, te druge izlete po obližnjim mjestima i još mnogo toga!

Gostima pružamo ugodan smještaj te sve potrebne informacije o gradu Zagrebu a ljubazno i iskusno osoblje nastojat će maksimalno udovoljiti vašim željama i potrebama. Nadamo se kako će naša usluga učiniti Vaš posjet Zagrebu još ugodnijim.